AgroWatt agregati


AgroWatt made by SINCRO

Predstavljamo Vam traktorske kardanske agregate za struju. Izuzetna prilika kupcima koji posjeduju traktore snage od 18-60 Ks te imaju brzinu pogonskog vratila ( kardana ) 430 o/min

.


Ovakvi agregati imaju veliku primjenu kod farmera, poljoprivrednih poduzeća, OPG-ova te kod privatnih korisnika.

Agregati su dizajnirani u Italiji, čelično kučište te multiplikator proizvedeni su isto tako u Italiji, generatorski sklop te alternator proizvedeni su u Hrvatskoj.

Takve agregate dijelimo na dvije skupine:

  1. Za rad do 8 sati
  2. Za 24 satni rad

Agregati koji se dijele na skupinu do 8 sati rada su profesionalni agregati koje mogu pogoniti i manji traktori. Njihov rad se bazira na vrtnji dvo-polnog rotora pri 3000 o/min te trošenje četkica unutar alternatora je 2x veće nego kod agregata koji su namjenjeni za 24 satni rad. Ta stavka ne smanjuje kvalitetu stroja koji ima garanciju 1000 radnih sati ili 3 godine. Lakši su za prenošenje te skladištenje i nisu toliko robusni.

Agregati koji se dijele na skupinu za 24 satni rad su profesionalni agregati koje pogone veći traktori od 22 Ks pa nadalje. Njihov rad je baziran na vrtnji 4 polnog rotora pri brzini od 1500 o/min te je s time trošenje četkica unutar alternatora smanjeno. Takvi agregati imaju potrebu za većim okretnim momentom prilikom vrtnje jer im je 2x veće opterećenje na kardan prilikom rada.

Svi agregati imaju kutiju sa osiguračima te pokazivačem napona, isto tako opremljeni su sa dvije utičnice jedna od njih je za napon od 400V druga za 230V.


Broj pregleda: 3848